Mette Hvied Lauesen

Hvis man skal trække en rød linje gennem min karriere,

så har den handlet om menneskers forståelse af og med hinanden.

Jeg har flere fagligheder bag mig. Startede med at blive uddannet cand.mag. i engelsk og kommunikation, og har arbejdet som kommunikationsrådgiver i mange år.


Den autentiske leder
Jeg har i mange år arbejdet med lederens kommunikation, og de udfordringer, der ligger i gabet mellem motivation af sig selv og andre, adfærd og det at være det autentiske menneske.

​​
Enneagrammet
Jeg har uddannet mig i mange år inden for Enneagrammet. Det er et persontypeværktøj, som arbejder med ni forskellige persontyper – herunder motivationer, blinde vinkler, udviklingsveje og meget andet godt. Jeg har også siddet som Vice President i International Enneagram Association og nyder godt af mit store netværk inden for branchen.

​​
Coach
Derudover har jeg uddannet mig coach, så jeg fik en mere formel metodik på min rådgivning og min afsøgning af løsninger, og jeg kan se, at det har løftet kvaliteten af mit arbejde betydeligt.

Sorg
Og senest har jeg uddannet mig inden for sorgbearbejdning, så jeg nu er certificeret Grief Recovery Specialist fra the Grief Recovery Institute

Noget, der er karakteristisk for mig, er, at jeg er god til at skabe det tillidsfulde rum, at jeg er god til at stille de “rigtige” spørgsmål, at jeg bruger humor – og at jeg ikke lader dig slippe udenom.

Jeg taler engelsk på modersmålniveau og tilbyder derfor også at coache og undervise på engelsk.

Hvem er jeg?
Privat er jeg lykkeligt gift og bruger min fritid og ferie på bestyrelsesarbejde, rejser og læring. Ved siden af ovenstående arbejder jeg som som karrierecoach og som co-trainer på workshops afholdt af Leadership Sculptor – en virksomhed, der udvikler ledere inden for forskning

Jeg er i bund og grund et både nysgerrigt og empatisk menneske, og jeg kan garantere dig, at vi undervejs vil få os nogle gode grin.