Begivenheder

8. januar 2019 (17:00 - 19:00)

2750 Ballerup

Prioriter din hverdag – pragmatisk mindfulness (hold 16)

  • Lær at være opmærksomt tilstede her og nu
  • Lær at holde gode pauser, huske restitution og sove godt
  • Lær at holde fri fra tankerne, tænke konstruktive tanker og agere hensigtsmæssigt

Så du kan passe på dig selv og dine nærmeste, sige fra og til, nå at mærke efter, prioritere og fokusere anderledes – hvorved du oplever mere af det gode i dit liv.

Du vil gennem øvelser og undervisning i de væsentligste principper samt teori og forskning blive klædt på til at kunne bruge mindfulness og mikropauser i dit privat- og arbejdsliv. Så du kan tackle dine udfordringer og nutidens accelerede livs- og arbejdsform bedre. Så du bliver bedre til at restituere – og bliver mere fokuseret og effektiv i dine gøremål.

Hver gang guides ca. 2 øvelser. Gennem undervisning samt spørgsmål og individuel vejledning arbejdes aktivt med tankemønstre, følelser, vejrtrækningen, kroppen, musik og forskellige meditations-teknikker (korte, lange, liggende, i bevægelse…) – i et velafprøvet forløb (baseret på evidensbaserede MBSR, ACT, kognitiv og metakognitiv psykologi).

Du vil få forståelse for, hvorfor mindfulness er så populært og så effektivt mod stress, angst, depression, bekymringer, lavt selvværd, smerter og anden modgang i livet – og gennem hjemmeopgaver træne de nye færdigheder, så mindfulness (igen) bliver en del af din hverdag.

7-12 deltagere. 8 x 2 timer. 3200 kr (2500 kr medlemmer af IDA ved tilmelding til IDA).

Arbejdshæfte, lydfiler og mail med hjemmeopgaver efter hver gang.

kl 17-19 med start i januar 2019, løbende over 3 måneder på følgende datoer:

tirsdag 8/1 – mandag 14/1 – mandag 21/1 – tirsdag 5/2 – torsdag 21/2 – torsdag 14/3 – mandag 1/4 – mandag 6/5

Underviser:  Kognitiv psykolog og mindfulness-instruktør; Andrea Klinkby

Eksklusivt forløb for dig, der gerne vil i gang med mindfulness og mikropauser – undersøge, om det er noget for dig – eller have ny inspiration. Også for dig, der ikke er til eller har tid til meditation, men gerne vil lære nogle af de andre effektive værktøjer mindfulness har at tilbyde.

Du vil lære og træne færdigheder, der på sigt kan hjælpe dig med at tackle dine udfordringer bedre – og du vil blive præsenteret for holdninger og tankesæt, der kan skabe en mere hensigtsmæssig tilgang til nutidens accelererede livs- og arbejdsform.

Mindfulness træner dig i at være opmærksomt tilstede her og nu, at tænke mere konstruktive tanker, at kunne holde fri fra tankerne og få bedre vaner end dine automatiske handlemønstre.

Der vil hver gang være plads til spørgsmål og individuel vejledning, da der er max. 12 deltagere og fokus på, at mindfulness (igen) bliver en del af din hverdag, så du specifikt kan få hjælp til dine udfordringer.

Andrea Klinkby arbejder som underviser og erhvervspsykolog og  med terapi, krisehjælp og hypnose. Hun har arbejdet med og undervist i meditation i over 20 år.  Hun er en både underholdende og indfølende underviser, som sørger for god stemning, megen information og aktiv deltagelse. Andrea Klinkby er mindfulness-instruktør for bl.a. LEO Pharma, Ingeniørforeningen, Falck Healthcare og Københavns Kommune.

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, så ring 2757 5248 eller skriv til andrea@balleruppsykologhus.dk.

Er du medlem af IDA, vil du kunne få prisreduktion ved tilmelding til IDA.