Begivenheder

9. december 2018 (17:00 - 18:30)

2750 Ballerup

Standuppsykologen har fundet på ny spas og anekdoter om det moderne liv, som forsøges levet rebust og proaktivt med mindful restitution og kartoffelskrælning, en god balance ift. work-life og spelt, forsøg på at lære mænd at lytte og kvinder at singletaske, at passe på sig selv men samtidig forsøge at undgå at skulle opfinde udviklingsprægede termer for at være in-between-jobs, sælge sig selv men ikke sælge ud af sig selv, bruge en passende mængde tid med passende emner foran skærmen, mens man er et godt eksempel for børnene, og samtidig ikke må blokere husets eneste toilet i så lang tid, at familien bliver mistænksom…
Du inviteres til at høre nye og gamle historier og jokes – og tag gerne dine mest lattermilde venner med, for showet optages, både for læring og reklame. Tag også selv drikkevarer med. Vi må helt sikkert ikke sælge noget uden at skulle søge 34 instanser!
Efter showet er der mulighed for at give feedback, forslag og tips.
Showet er en del af Ballerup Psykologhus’ arrangementsrække, hvor du de fleste tirsdage fra kl 17 til ca 19 for 150 kr vil kunne lade dig inspirere af et emne fra psykologiens verden. Så hold øje med kalenderen, og overvej et 5-turskort for 500 kr, hvis du synes, der er flere interessante arrangementer, eller du gerne vil invitere nogen med.