Begivenheder

22. januar 2019 (17:00 - 19:00)

2750 Ballerup

HORDAN HÆNGER STRESS OG HORMONER SAMMEN – ved Sygeplejerske og hormonekspert Helle Læssøe

Kom og lær om hvordan stress og hormoner hænger sammen gennem livet. Biologien gør, at specielt kvinder fra midt i 30érne og op til efter overgangsalderen er mest sårbare for stress.      Hør om årsagen og hvad kan der gøres ved det.

Vejleder i Naturlig Hormonterapi ® og sygeplejerske Helle Læssøe fra  https://hormonsygeplejersken.dk/ vil til foredraget dele ud af sin viden omkring hormoner og give indsigt i hvad du selv kan gøre for, at få hormoner tilbage i balance og dermed få et liv med god søvn, reduceret stressniveau og overskud.

Helle Læssøe har arbejdet med helbred og sundhed i 25 år og har igennem flere år hjulpet mange med forskellige hormonelle ubalancer, som fx overgangsalder, stress og kræft. Helle har både mænd og kvinder i klinikken.

Helle har siden et kræftforløb i 2015 arbejdet fuldtid inden for hormonterapien.
Hun har en baggrund Key Account Manger og leder i flere af medicinalindustriens store firmaer.  Har en række uddannelser og er bl.a. certificeret Enneagram og Coach- træner, stresscoach og unedrviser.

Pris 150 kr.

Tilmelding nødvendig på info@sundehormoner.dk

Workshoppen er en del af Ballerup Psykologhus’ arrangementsrække, hvor du de fleste tirsdage fra kl 17 til ca 19 for 150 kr vil kunne lade dig inspirere af et emne fra psykologiens verden. Så hold øje med kalenderen, og overvej et 5-turskort for 500 kr, hvis du synes, der er flere interessante arrangementer, eller du gerne vil invitere nogen med.