Begivenheder

16. marts 2019 (17:00 - 19:00)

2750 Ballerup

“Du er så meget mere end du har opdaget . . . ” Et foredrag om og til de unge mennesker i vores liv.
Kære Unge Menneske, du venter måske på at tilliden til din drøm og tilliden til dig selv, vil dukke op ad sig selv? Hvis den ikke gør, kan du selv gøre en indsats, ved at HUSKE PÅ at: “du er så meget mere end du har opdaget . . “
Og hvad er det så du ikke har opdaget… Det vil Zitta de Fries fortælle om.
Zitta de Fries er International Enneagram Expert, Koreograf, Coach og Foredragsholder. Har koreograferet store musical, revyer og TV Show de sidste 42 år. Bl.a. Fast koreograf for Morten Grunwald,  på Østre Gasværk Teater og mange år i Cirkus og Tivolirevyer – Zitta har i årtier trænet kunstnere, performere og forrretningsfolk i live kommunikation eller i at ‘brænde igennem, når det gælder’ – hun er selv eminent på en scene, så det er med stor fornøjelse for Ballerup Psykologhus at kunne tilbyde dig at opleve Zitta tæt på for max. 25 deltagere. Læs mere på www.zittadefries.dk.
Tilmelding efter først-til-mølle på info@zittadefries.dk. Pris 150 kr.
Foredraget er en del af Ballerup Psykologhus’ arrangementsrække, hvor du de fleste tirsdage fra kl 17 til ca 19 for 150 kr vil kunne lade dig inspirere af et emne fra psykologiens verden. Så hold øje med kalenderen, og overvej et 5-turskort for 500 kr, hvis du synes, der er flere interessante arrangementer, eller du gerne vil invitere nogen med.