Begivenheder

12. marts 2019 (17:00 - 19:00)

2750 Ballerup

Forestil dig, at du kan se verden gennem et af tre forskellige filtre. Så kan det være svært at forstå, hvordan verden ser ud gennem de to andre. Der findes tre forskellige grundinstinkter, som påvirker vores tænkning på det helt ubevidste plan. Kom og lær, hvad der nok er dit grundlæggende instinkt – og hvad det er, du ikke har blik for, som alligevel påvirker din hverdag. Forskellige instinkter forklarer en stor del af de konflikter, som par har. Men kender du til de forskelligheder, så forstår du bedre, hvad andre prioriterer.

Det enkelte menneske er styret af et af tre grundinstinkter – kom og hør, hvordan de påvirker din hverdag uden du ved det, og hvorfor de fleste skænderier i parforholdet handler om noget, vi ikke en gang ved.

Mette Hvied Lauesen er Enneagramcoach og har arbejdet med Enneagrammet og Ur-instinkterne i årevis. Hun vil helt sikkert give dig noget at tænke over…

Pris: 150 kr

Tilmelding nødvendig på mhl@mettehl.dk eller 26186190
Workshoppen er en del af Ballerup Psykologhus’ arrangementsrække, hvor du de fleste tirsdage fra kl 17 til ca 19 for 150 kr vil kunne lade dig inspirere af et emne fra psykologiens verden. Så hold øje med kalenderen, og overvej et 5-turskort for 500 kr, hvis du synes, der er flere interessante arrangementer, eller du gerne vil invitere nogen med.