Begivenheder

20. november 2019 (17:00 - 19:00)

2750 Ballerup

Prioriter din hverdag – pragmatisk mindfulness (hold 21)

  • Lær at være opmærksomt tilstede her og nu
  • Lær at holde gode pauser, huske restitution og sove godt
  • Lær at holde fri fra tankerne, tænke konstruktive tanker og agere hensigtsmæssigt
  • Bliv mere innovativ, robust, fokuseret, engageret og effektiv
  • Oplev mere af dit liv, kør mindre på autopilot

Så kan du passe på dig selv og dine nærmeste, sige fra og til, nå at mærke efter, prioritere og fokusere anderledes – hvorved du oplever mere af det gode i dit liv.

Du vil gennem øvelser og undervisning i de væsentligste principper samt teori og forskning blive klædt på til at kunne bruge mindfulness og mikropauser i dit privat- og arbejdsliv. Så du kan tackle dine udfordringer og nutidens accelerede livs- og arbejdsform bedre. Så du bliver bedre til at restituere – og bliver mere fokuseret og effektiv i dine gøremål.

Hver gang guides ca. 2 øvelser. Gennem undervisning samt spørgsmål og individuel vejledning arbejdes aktivt med tankemønstre, følelser, vejrtrækningen, kroppen, musik og forskellige meditations-teknikker (korte, lange, liggende, i bevægelse…) – i et velafprøvet forløb (baseret på evidensbaserede MBSR, ACT, kognitiv og metakognitiv psykologi).

Du vil få forståelse for, hvorfor mindfulness er så populært og så effektivt mod stress, angst, depression, bekymringer, lavt selvværd, smerter og anden modgang i livet – og gennem hjemmeopgaver træne de nye færdigheder, så mindfulness (igen) bliver en del af din hverdag.

Også for dig, der ikke er til eller har tid til meditation, men gerne vil lære nogle af de andre effektive værktøjer mindfulness har at tilbyde.

Der vil hver gang være plads til spørgsmål og individuel vejledning, da der er max. 12 deltagere og fokus på, at du specifikt kan få hjælp til dine udfordringer.

7-12 deltagere. 8 x 2 timer. 3700 kr (3200 kr medlemmer af IDA ved tilmelding til IDA).

Arbejdshæfte, lydfiler og mail med hjemmeopgaver efter hver gang.

Kl 17-19 følgende datoer:

20/11 + 28/11 + 5/12 + 16/12 + 2/1 + 16/1 + 4/2 + 27/2. Blandede ugedage.

Underviser:  Kognitiv psykolog og mindfulness-instruktør; Andrea Klinkby

Andrea Klinkby arbejder som underviser og erhvervspsykolog og med terapi, krisehjælp og hypnose. Hun har arbejdet med og undervist i meditation i over 20 år.  Hun er en både underholdende og indfølende underviser, som sørger for god stemning, megen information og aktiv deltagelse. Andrea Klinkby er mindfulness-instruktør for bl.a. LEO Pharma, Ingeniørforeningen, Falck Healthcare og Københavns Kommune.

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, så ring 2757 5248 eller skriv til Andreas mail (klik her).

Er du medlem af IDA, vil du kunne få prisreduktion ved tilmelding til IDA.