Begivenheder

27. august 2019 (17:00 - 19:00)

2750 Ballerup

Hormoner og stress: Naturlig Hormonterapi

– ved Sygeplejerske og hormonekspert Helle Læssøe

Kom og lær om hvordan stress og hormoner hænger sammen, og hvordan de hormonernes forandring gennem livet gør os mere sårbare for stress. Biologien gør, at specielt kvinder fra midt i 30érne og op til efter overgangsalderen er mest sårbare for stress. Lær om årsagerne og hvad kan du selv kan gøre for at hjælpe dine hormoner i balance og dermed blive mere robust og mindre sårbar over for stress.

Vejleder i Naturlig Hormonterapi ® og hormonsygeplejerske Helle Læssøe fra  https://hormonsygeplejersken.dk/ vil til foredraget dele ud af sin egen kræfthistorie samt viden omkring hormoner og give indsigt i hvad du selv kan gøre for, at få hormoner tilbage i balance og dermed få et liv med optimal beskyttelse.

Helle Læssøe har arbejdet med helbred og sundhed i 25 år og har igennem flere år hjulpet mange med forskellige hormonelle ubalancer, som fx overgangsalder, stress og kræft. Helle har både mænd og kvinder i klinikken. Helle har siden et kræftforløb i 2015 arbejdet fuldtid inden for hormonterapien.

Pris 50 kr.Tilmelding nødvendig på Helle’s mail (klik her)

Workshoppen er en del af Ballerup Psykologhus’ arrangementsrække, hvor du de fleste tirsdage fra kl 17 til ca 19 for 50 kr vil kunne lade dig inspirere af et emne fra psykologiens verden. Så hold øje med kalenderen.