Begivenheder

30. april 2019 (17:00 - 19:00)

2750 Ballerup

Livet efter kræftdiagnosen: Naturlig Hormonterapi

ved Sygeplejerske og hormonekspert Helle Læssøe

Kræftdiagnosen kommer ofte som et lyn fra en klar himmel og man skal til at forholde sig til livet på ny og måske lægge livet om. Undervejs kan det være en jungle og svært at finde ud af, hvad der er rigtigt for at beskytte sig selv, så godt som muligt. Fx er hormoner i balance en vigtig parameter for stærkt immunforsvar, uanset om man er mand eller kvinde.

Kom og hør om hvad Naturlig Hormonterapi kan gøre for dig som nuværende eller tidligere kræftpatient. Naturlig Hormonterapi er en række redskaber du selv kan benytte dig af inden for kost, kosttilskud, hormontest og -terapi, søvn, stresshåndtering mm. Der er evidens inde for området.

Vejleder i Naturlig Hormonterapi ® og hormonsygeplejerske Helle Læssøe fra  https://hormonsygeplejersken.dk/ vil til foredraget dele ud af sin egen kræfthistorie samt viden omkring hormoner og give indsigt i hvad du selv kan gøre for, at få hormoner tilbage i balance og dermed få et liv med optimal beskyttelse.

Helle Læssøe har arbejdet med helbred og sundhed i 25 år og har igennem flere år hjulpet mange med forskellige hormonelle ubalancer, som fx overgangsalder, stress og kræft. Helle har både mænd og kvinder i klinikken. Helle har siden et kræftforløb i 2015 arbejdet fuldtid inden for hormonterapien.

Pris 150 kr.

Tilmelding nødvendig på info@sundehormoner.dk

Workshoppen er en del af Ballerup Psykologhus’ arrangementsrække, hvor du de fleste tirsdage fra kl 17 til ca 19 for 150 kr vil kunne lade dig inspirere af et emne fra psykologiens verden. Så hold øje med kalenderen, og overvej et 5-turskort for 500 kr, hvis du synes, der er flere interessante arrangementer, eller du gerne vil invitere nogen med.