Begivenheder

Dystoni-workshop

20. november 2021 (10:00 - 13:00)

2750 Ballerup

Et forløb med en fast gruppe, der alle har dystoni og som gerne vil have det bedre.

Workshoppen består af 3 møder i forår/efterår, hvor vi deler fremskridt og udfordringer. Hver gang tager vi fat i et tema relevant for dystoni og du har mulighed for at blive justeret i forhold til de ting, du ikke selv ser. Let meditation indgår på alle workshops.

Når man har dystoni handler alt om at komme i balance. Balance i vejrtrækning, øjenbevægelser, måden at gå på, bevægelser i kroppen samt balance i livet. Der er ikke kun én dør, men mange ting, der spiller ind. Det kan blive lidt uoverskueligt at stå med det alene. Det gode er, at der er meget man kan gøre, for at arbejde med sin tilstand og med tiden få færre symptomer.

Der er plads til 6 deltagere, hvor tryghed er udgangspunktet. Sammen støtter vi hinanden og bevarer engagementet med at fortsætte rejsen mod at blive symptomfri.

Datoer:

  • 28. august kl. 10 – 13
  • 25. september kl. 10 – 13
  • 20. november kl 10-13

Pris for 3 workshops 1.800 kr.

Yderligere oplysninger på www.gittetheil.dk. Tilmelding hos Gitte på 24847244.

Gitte har selv cervical dystoni (torticollis). Hun har været i USA New Mexico på Spasmodic Torticollis Clinic (2018), har deltaget på flere workshops hos den førende ekspert i dystoni Dr. Farias’, samt modtager løbende supervision. Gitte har arbejdet med undervisning og mennesker i krise som HR-specialist hele sin karriere. De seneste 15 år har hun arbejde som selvstændig og kombineret krisearbejdet med massage, kropsarbejde og meditation