Profil Peter Aagaard Poulsen

Peter Aagaard Poulsen

Autoriseret psykolog

+45 24 26 77 27

.

I samtaler med mig vil vi sammen blive klogere på, hvad der er vigtigt for dig og finde nye veje og muligheder, du kan bruge i hverdagen. Jeg har fokus på at skabe en nærværende, respektfuld og åben atmosfære, som gør det trygt for dig at sætte ord på det, der kan være svært.

Min tilgang er baseret på evidensbaserede metoder som metakognitiv terapi, løsningsfokuseret terapi og ACT (Acceptance and Commitment Therapy, som bygger på eksistentiel, kognitiv og mindfulness-baseret terapi). Det vil sige, at jeg i samtalerne har fokus på det, du føler, tænker, oplever og reagerer på ’her og nu’ og på at give dig konkrete strategier, der kan hjælpe dig til at gøre det, der er vigtigt i dit liv. Også selvom det er svært.

De seneste år har jeg arbejdet med samtaleforløb og indsatser for børn, unge og voksne. Herunder især med fokus på:

Angst, stress, usikkerhed, depression, autisme, ADHD, mistrivsel hos børn/unge, skilsmisse og opdragelse/forældreskab.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2012 og autoriseret i 2020. Jeg er medlem ad Dansk Psykologforening og samarbejder med forsikringsselskaber og sygeforsikringen Danmark om betaling.