Vil du være en af os?

Psykolog søges til privat praksisfællesskab i Ballerup

For at imødekomme en større klienttilgang gennem længere tid søger vi en dygtig psykolog med eget CVR-nr. 2 dage ugentligt

Kom og bliv en del af Ballerup Psykologhus: Et veldrevet, dynamisk praksisfællesskab af dygtige og engagerede psykologer med forskellige metodiske tilgange og specialer, højt til loftet, kort til latteren og den gensidige sparring. Vi vil gøre en forskel og arbejder eklektisk, kreativt og mangefacetteret med en bred vifte af mennesker, som søger vores hjælp. Du vil primært arbejde terapeutisk, og får mulighed for at arrangere grupper, kurser og andet samt udføre erhvervspsykologiske opgaver, hvis det har din interesse.

Vi tilbyder
• Attraktiv løn og vilkår. Aflønning efter indsats som en procentsats af din egen omsætning
• Metodefrihed
• Supervision ved psykolog og medejer Andrea Klinkby
• Hjælp til at komme i gang med CVR-nr, regnskab og andet administrativt, hvis du ikke har erfaring hermed
• Wifi, printer, kontormaterialer og arbejdsværktøjer, rengøring, te og kaffe
• Promovering på vores hjemmeside samt via andre relevante kanaler
• Julefrokost, sommerfest, faglige arrangementer samt fælles frokost
• På sigt vil der eventuelt være mulighed for fastansættelse eller partnerskab

Om stillingen
Du tilknyttes som konsulent. Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdstid samt hvilke opgaver, du varetager. Mængden af klienter og øvrige opgaver aftales individuelt, men du forventes at kunne afsætte 2 dage ugentligt.
Du vil afholde samtaler i lyse lokaler centralt i Ballerup samt evt. i lokaler hos nærliggende virksomheder, som vi yder psykologisk assistance, og på hjemmebesøg, hvis det har interesse.
Den primære målgruppe har stress, men du vil møde en bred vifte af problemstillinger bl.a. angst, depression, relationsproblemer samt udfordringer med arbejde og karriere.

Om dig
Du er autoriseret eller tæt derpå og har erfaring med individuelle psykoterapeutiske konsultationer. Du har eget CVR-nr (eller er villig til at oprette et) og en ren straffeattest.
Du er empatisk, imødekommende, serviceminded og tillidsvækkende samt fleksibel og kreativ i din tilgang til arbejdet. Du holder dig løbende opdateret fagligt, har lyst til at lære nyt og er villig til at lægge timer i oplæring, hvis der er behov for det. Du har gåpåmod og kan tage initiativ. Du kan arbejde selvstændigt og bede om hjælp, når der er behov for det.

Det er en fordel – men ikke et krav – såfremt du:
• Har erfaring med og interesse for at arbejde med stress samt med børn og familier
• Har autorisation samt relevant efteruddannelse, gerne specialist
• Har erfaring med erhvervspsykologiske opgaver fx tilbage-til-arbejdet-forløb, coaching, outplacement
• Har gennemført eller er i gang med at gennemføre et egenterapeutisk forløb
• Kan afholde samtaler på engelsk, da nogle klientsamtaler og erhvervspsykologiske forløb foregår på engelsk

Interesseret i stillingen
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Andrea Klinkby på tlf 27575248. Du kan også læse mere om os på www.balleruppsykologhus.dk
Lyder stillingen som noget for dig, så send en motiveret ansøgning med CV, autorisationsbevis, uddannelsespapirer samt eventuelle anbefalinger og referencer til Andrea Klinkby. Samtaler afholdes løbende, da der ønskes en konsulent snarest muligt.