Profil Anja Huss

Anja Huss

Certificeret rosenterapeut

✉︎

+45 28 23 26 39

www.anjahuss.dk

Rosenmetoden – den dybe og indsigtsfulde berøring.

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske, men valgte i 2015 at sige mit job op for at koncentrere mig om Rosenmetoden. Jeg er bestyrelsesformand i Foreningen af danske Rosenterapeuter. Jeg er i gang med uddannelsen til Grundkursuslærer. Jeg bor i Ballerup med min kæreste og vores børn.

Rosenmetoden er en kropsterapi hvor vi arbejder med de ubevidste muskelspændinger. Gennem et langt liv har de oplevelser vi har været igennem sat sig i kroppen. Nogen ting er svære at nå med ord, her kan Rosenterapien være en hjælp til at få kontakt med ubevidste følelser, behov og potentiale. Gennem en nænsom og opmærksom berøring tages der kontakt til de spændte muskel og også ved hjælp af spørgsmål vil hele processen blive fordybet.

Ofte oplever vi at selv om vi har arbejdet med noget længe, så gør vi alligevel de samme ting igen og igen. Det kan typisk være når hoved har forstået budskabet, men kroppen mangler at være med. Rosenmetoden går fint i spænd med psykologsamtaler. Oprindelig anbefalede fysioterapeuten Marion Rosen, som har opfundet Rosenmetoden, at man kombinerede de to ting.

En Rosensession tager typisk 60 min, men sæt gerne 1½ time af. Du ligger på en briks, normalt i underbukser og med et tæppe over. Jeg behandler ikke folk, som har at aktivt misbrug eller er i stærk antidepressiv behandling. Du skal være over 18 år og være flyttet hjemmefra. Har du særlige behov eller bekymringer er du altid velkommen til at ringe og drøfte om Rosenmetoden er noget for dig.