Mærk dig selv og undgå stress

2-6 timers foredrag/workshop/standup på forespørgsel –  tjek evt. vores kalender

Stress kan give problemer med bl.a åreforsnævring, hukommelse, koncentration og søvn  – i årevis, måske for altid!

Desværre opfattes stress stadig af mange som en beklagelig men uundgåelig og ufarlig følge af det samfund, vi lever i.
Psykolog Andrea Søgård rejser sig derfor fra behandlerstolen for at lære dig at spotte samt forebygge stress vha. den nyeste stressforskning samt mindfulness-teknikker.

Med en baggrund inden for skuespil og standup vil Andrea Søgård på underholdende vis blande oplæg, øvelser og spørgsmål fra deltagerne – for vi indlærer bedst med et smil på læben. Du får taget temperaturen på dit stressniveau, og du får konkrete værktøjer til, hvad du selv kan gøre ved stress og for at undgå stress.

Indholdet vil også være relevant, hvis du har tendens til bekymring, angst eller depression – eller hvis du er leder, TR, arbejdsmiljørepræsentant eller ansat i HR.

Andrea Søgård er autoriseret psykolog med egen praksis i Ballerup Psykologhus, hvor hun arbejder med psykoterapi og krisehjælp – især ift. stress. Hun arbejder også i virksomheder med stressforløb, coaching, outplacement og undervisningsopgaver. Hun har arbejdet med mindfulness og meditation i over 20 år. Hun blev uddannet fra Københavns Universitet i 2002 og har frem til 2012 været ansat kommunalt og i psykiatrien. Hun er 44 år, har to skolebørn og har selv været sygemeldt pga. stress.