Mer’ hverdagsglæde

Find og bevar glæden ved din hverdag

2-6 timers foredrag/workshop/standup på forespørgsel

Mange tror, humør er ligesom vejret – noget man må tage, som det kommer. Men vi har mange værktøjer til at manipulere med vores humør! Tænk bare på den effekt musik, bevægelse, natur, søvn, mindfulness eller socialt samvær kan have på os…

Psykolog Andrea Klinkby hjælper dagligt mennesker, der har mistet glæden pga. tab, depression, stress, angst mm. Men hvorfor begrænse værktøjskassen til behandling? Hvorfor ikke også til at forbedre livet for alle os, der bare har lidt for meget om ørerne, som er vokset op med Janteloven , som dagligt udsættes for brok, mørke, støj og tragiske nyhedsbulletiner? Eller som lever for ferierne, selvom det er hverdagen, der er mest af?

Med en baggrund inden for skuespil og standup vil Andrea Klinkby på underholdende vis blande oplæg, øvelser og spørgsmål fra deltagerne – for vi indlærer bedst med et smil på læben.

Indholdet er også særdeles relevant, hvis du interesserer dig for mindfulness eller har tendens til bekymring, angst, depression eller stress – eller har mistet en nærtstående.

Andrea Klinkby er autoriseret psykolog med egen praksis i Ballerup, hvor hun arbejder med psykoterapi, krisehjælp og mindfulness. Hun arbejder også i virksomheder med stressforløb, coaching, outplacement og undervisningsopgaver. Hun har arbejdet med mindfulness og meditation i over 20 år og udbyder jævnligt mindfulness-forløb samt egenomsorgsgrupper. Hun blev uddannet fra Københavns Universitet i 2002 og har frem til 2012 været ansat kommunalt og i psykiatrien. Hun er 47 år og har to skolebørn.

Workshoppen kan stå alene eller med fordel suppleres med andre workshops til et sammenhængende kursus med fokus på glæde; visionboard, musikbillede, mindfulness, kostvejledning (hvor forskellige undervisere varetager de forskellige workshops). Tjek kalenderen for næste kursus eller ring eller skriv for mere info.