Begivenheder

Pragmatisk Mindfulness & Mentaltræning – 9 x 2 timer

18. september 2024 (17:00 - 19:00)

Ballerup

Prioriter din hverdag – pragmatisk mindfulness og mentaltræning (hold 30)

  • Lær at være opmærksomt tilstede her og nu
  • Lær at holde gode pauser, huske restitution og sove godt
  • Lær at holde fri fra tankerne, tænke konstruktive tanker og agere hensigtsmæssigt
  • Bliv bedre til at styre din opmærksomhed og dermed, hvad du tænker på og hvordan
  • Bliv mere innovativ, robust, fokuseret, engageret og effektiv
  • Oplev mere af dit liv, kør mindre på autopilot

Så kan du passe på dig selv og dine nærmeste, sige fra og til, nå at mærke efter, prioritere og fokusere anderledes – hvorved du oplever mere af det gode i dit liv.

Du vil gennem øvelser og undervisning i de væsentligste principper samt teori og forskning blive klædt på til at kunne bruge mindfulness og mikropauser i dit privat- og arbejdsliv. Du vil blive bedre til at fokusere og styre dine tanker. Så du kan tackle dine udfordringer og nutidens accelererede livs- og arbejdsform bedre. Så du bliver bedre til at restituere – og bliver mere fokuseret og effektiv i dine gøremål.

Hver gang guides ca. 2 øvelser. Gennem undervisning samt spørgsmål og individuel vejledning arbejdes aktivt med tankemønstre, følelser, vejrtrækningen, kroppen, musik og forskellige meditations-teknikker (korte, lange, liggende, i bevægelse…) – i et velafprøvet forløb (baseret på evidensbaserede MBSR, ACT, kognitiv og metakognitiv psykologi samt mindfuln selfcompassion).

Du vil få forståelse for, hvorfor mindfulness og mentaltræning er så populært og så effektivt mod stress, angst, depression, bekymringer, lavt selvværd, smerter og anden modgang i livet – og gennem hjemmeopgaver træne de nye færdigheder, så mindfulness (igen) bliver en del af din hverdag.

Også for dig, der ikke er til eller har tid til meditation, men gerne vil lære nogle af de andre effektive værktøjer mindfulness har at tilbyde. For det her kursus er pragmatisk og målrettet, at du får en mindfulness-praksis, der fungerer i dit liv.

Der vil hver gang være plads til spørgsmål og individuel vejledning, da der er max. 10 deltagere og fokus på, at du specifikt kan få hjælp til dine udfordringer.

En af gangene bliver udendørs for at supplere med, hvad mindfulness i naturen kan.

Udover de 8 ganges undervisning, tilbydes du som en 9. opfølgningsgang at deltage på fortsætterholdet på en af deres månedlige mødedatoer inden for et år efter afslutning af 8-ugers-forløbet.

7-10 deltagere  –   9 x 2 timer  –   4400 kr (rabat for medlemmer af IDA ved tilmelding til IDA). Early-bird 4000 kr inden 25/6-2024

Arbejdshæfte, lydfiler og mail med hjemmeopgaver efter hver gang.

Onsdage kl 17-19 på følgende datoer i 2024:

18/9 – 25/9 – 2/10 – 9/10 – 23/10 – 30/10 – 13/11 – 27/11

Underviser:  Kognitiv psykolog og mindfulness-instruktør Andrea Søgård

Andrea Søgård arbejder som underviser, som erhvervspsykolog og med terapi, krisehjælp, hypnose og hesteassisteret terapi. Hun har arbejdet med og undervist i meditation i over 20 år.  Hun er en både underholdende og indfølende underviser, som sørger for god stemning, megen information og aktiv deltagelse. Andrea Søgård er mindfulness-instruktør for bl.a. LEO Pharma, Ingeniørforeningen, Falck Healthcare og flere kommuner.

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, så ring 4940 0980 eller skriv til Andrea (klik her).