Stress

Stress er kropppens naturlige svar på en belastning.

Stress kommer ofte af forestillingen om ikke at have ressourcerne til at klare et vigtigt krav. Men måske er den gal med forestillingen? Måske kan ressourcerne øges? Måske er det slet ikke et krav eller ikke så vigtigt? Stress sidder mellem ørerne – men aktiverer i den grad vores krop, der går i fight-flight-freeze-mode. Og når vi er der, er vi ikke særligt kreative eller visionære i vores problemløsning.

Vil du gerne højere op i helikopteren og undgå at stress-belastningen bliver til sygdom eller spreder mistrivsel og lav performance som en steppebrand i dit team?

Så start med at lære noget om stress og om, hvad der forebygger og hjælper, når krisen har ramt. Kig på de forskellige tilbud, vi har ift. at hjælpe individer, grupper og organisationer – eller tal med os om workshop, kursus, foredrag, gruppe eller samtaler, der skræddersyes til dit/jeres behov eller ide.

Ballerup Psykologhus spænder over en bred faglighed og erfaring inden for forskellige metoder og retninger, fra psykoterapeutisk behandling til organisationsændringer, fra bedeklokker til standup, fra intensiv gruppetræning til TEDtalks – altid med en pragmatisk tilgang til, hvad der er muligt her og nu.