Mindfulness fortsætterhold

Mindfulness-kursus for udøvere, som tidligere har taget et 8-ugers-kursus eller lignende

kl 17-19 en gang om måneden, fortrinsvis torsdage – se datoer i kalenderen under ‘mindfulness for øvede’.

Kan du huske, hvor godt, det var, de 8 uger, du dyrkede mindfulness?

Fortsatte du bagefter? Eller er det gået lidt i glemmebogen?

Genetabler kontakten med mindfulness, få støtte til at etablere en fast mindfulness-praksis, byg oven på din mindfulness-praksis eller arbejd med det, der særligt udfordrer eller interesserer dig i mindfulness… Deltagerne er i høj grad med at sætte dagsordenen. Hver gang vil der blive guidet en kort og en længere meditation samt undervist teoretisk og praktisk ud fra deltagernes ønsker og behov.

Forløbet er til dig, der synes, det giver noget ekstra at træne sammen, have et fælleskab omkring mindfulness og områder tæt på (fx. mindful self-compassion, positiv psykologi, naturen) og ønsker fordybelse, repetition og genbesøg. Indimellem vil der være tema-forløb og indimellem gæstelærere, som inspirerer til en anden måde at opleve mindfulness.

Kurset løber over 5 gange 2 timer (kl 17-19 en gang om måneden) og koster 1800 kr. Herefter er der mulighed for at fortsætte med yderligere 5 gange, så længe man har lyst. Der er løbende optag på kurset. Max 10 deltagere.

Hvis der er ledige pladser på holdet, er det muligt at prøve at deltage en enkelt gang, før man tilmelder sig 5 gange. Det koster 400 kr.

Når vejret er til det, vil undervisningen ofte foregå i naturen. Ellers i dejligt kursuslokale i Ballerup Psykologhus.

Kontakt Andrea Søgård for tilmelding og spørgsmål.

Andrea Klinkby er psykolog og erfaren mindfulness-instruktør, som flere gange årligt afholder 8-ugerskurser samt kurser, foredrag og workshops for virksomheder. Prøv evt. at lytte til en af hendes indtalte guidede meditationer her.