Begivenheder

Egenomsorg for øvede

22. august 2024 (17:00 - 19:00)

Ballerup

For tidligere deltagere i egenomsorgsgrupper eller kurser i mindful selfcompassion:

Gruppesession, hvor vi ligesom i egenomsorgsgrupperne, fokuserer på at træne og holde øje på at blive bedre til at tage vare på os og vores behov, sige fra og til, holde pauser og vise os selv venlighed og medfølelse.

Hver gang arbejder vi med forskellige temaer, der er relevante for lige netop denne gruppe mennesker – på max 7 deltagere.

Vi kan fokusere særligt på hindringer, fx. pga. ens opvækst eller andres holdninger, vi kan fokusere særligt på at vise sig egenomsorg i familien eller på arbejdet. Vi kan arbejde med naturen eller mindfulness som hjælpere, med overskud, selvkritik, grænser, tilknytningsmønstre, leveregler og meget andet. Vi bevidner hinandens udvikling, støtter og inspirerer. Vi arbejder både lavpraktisk og teoretisk, med hacks og med forskningsresultater. Vi eksperimenterer og følger op på siden sidst.

Selvfølgelig bruger vi også guidede meditationer, refleksionsøvelser og alt det andet, du er vant til fra egenomsorgsgruppen.

Når nye kommer til, bruger vi lidt tid på at lære hinanden at kende og gøre gruppen tryg. Man melder sig derfor til 5 på hinanden følgende gange, hvormed vi sikrer en kontinuitet og stærk sammenhængskraft i det støttende fællesskab, gruppen er.

Vi mødes ca. 1 gang mdl. kl 17-19 og udover ny inspiration fungerer fortsættergruppen også som en hjælp til at holde fast i egenomsorg i hverdagen. Vi træner sammen, fordi det giver meget mere at have et fællesskab omkring egenomsorg.

Andrea Søgård er psykolog og erfaren mindfulness-instruktør, som efterhånden har ledt 8 egenomsorgsgrupper, hvoraf nogle stadig er igang, mens andre blev for få til at fortsætte på egen hånd – derfor nu dette tiltag.

Pris for 5 gange: 2200 kr

Kl 17-19

Kommende datoer: 9/9 – 10/10 – 4/11 – ca. 1 gang mdl.

Tilmeld dig hos Andrea Søgård.