Nyhedsbrev

Nyhedsbrev august 2021

Vi er ret stolte af Ballerup Psykologhus’ program for efteråret og har lyst til at dele det med dig:

  • 27/8 starter psykolog Andrea Klinkby for 3. gang et forløb over 4 gange for dig, der ønsker at blive bedre til at yde dig selv mere omsorg, bedre kunne sige nej og sætte dig selv først. Deltagerne døjer ofte med stress, flinkeskole eller går gennem en svær periode og profiterer enormt af at spejle sig i samt blive inspireret og boostet af de andre deltagere i gruppen samt selvfølgelig af opgaver og undervisning under og imellem mødegangene, der spænder over bl.a. mindfulness, selfcompassion, reflektionsøvelser og bevidningsbreve. Læs mere om egenomsorg i stedet for stress, tilsidesættelse og tungt sind.

 

  • 8/9 udbyder psykolog Dorthe Carlsen, endelig igen hendes efterspurgte turde-tale-kursus over 6 gange, for dig, der gerne vil udtrykke dig mere frit på studiet, arbejdspladsen, blandt venner eller andre sociale situationer. Men hvor angsten for at stå frem og tale foran andre fylder uforholdsmæssigt meget og måske laver benspænd.

 

  • 13/9 starter Dorthe, Andrea og diætist Ulla Bahne Vægt i balance, som er et forløb på 7 gange, hvor vi tager livtag med vægten og især alle tankerne og krumspringene omkring den. Hvor vi ser på hårde facts som indkøb, motion og kropsanalyse men i lige så høj grad på motivation, spise- og tankemønstre, myter, vaner, nudging, håndtering af særlige situationer, egenomsorg og også arbejder med bevidning og støtte i gruppen af deltagere.

 

  • 23/9 udbyder Andrea for ca. 20. gang kursus i pragmatisk mindfulness, hvor du over 8 gange – med hjemmearbejde mellem hver gang – træner at blive mere opmærksom og nær-værende i nuet; at vælge hvilke tanker, du ønsker at tænke, at se virkeligheden klart og agere ud fra den og ikke dine forestillinger. Dermed bliver du bedre til ikke at blive kapret af følelser, stemninger og stress. Du bliver mere fokuseret, effektiv og kreativ samt bedre til at holde pauser, sove og holde alarm-beredskabet og dets sliden på krop og sind i ave.

Hvis du lige vil snuse til det først, kan du tilmelde dig Andrea’s 4-timers mindfulness-workshop i Ingeniørforeningen den 9/9 eller se den gratis 2-timers-online-version hjemme i stuen. Fortsætterholdet er for dig, der allerede har et 8-ugers-kursus i bagagen og ønsker brush-up eller overbygning.

Alle holdene (ikke workshoppen) har et max. deltagerantal et sted ml 5-9, som sikrer, at alle kan føle sig trygge, komme til orde og få individuel sparring.

Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål om kurserne, ønsker eller andet – og vi kan også varmt kan anbefale at kigge på nogle af alle de gratis værktøjer på vores hjemmeside: Fx online-stress-test, ideer til sunde pauser, ugentlige blogposts, mindst 100 guidede mindfulness-øvelser mm.

Håber noget af det fristede – på egne eller andres vegne – og at du evt. videresender brevet her.

Det er aldrig for sent at tage fat på egen selvudvikling og psykiske trivsel. Lige som det bedste tidspunkt at plante et træ på, var for 20 år siden, så er det næstbedste tidspunkt nu. Og sådan er det også med at indføre andre forbedringer – så smut lige ind og få et par fif fra bloggen, hvor de første 3-4 indlæg handler om at indføre og bevare små forandringer med venlighed og realisme. Du kan følge bloggen på hjemmesiden, på FB eller LinkedIn.

Ønsker dig en rolig og glædesfyldt tilbagevenden med en sund integration af det gode gamle og det positive, Corona-nedlukningerne har lært os – Dorthe & Andrea, ejere af Ballerup Psykologhus