Standup & Info-tainment

Standup
10 min – 3 timers underholdning/workshop/foredrag – se klip på www.standuppsykologen.dk

Mottoet er HUMOR MED BAGTANKE, for alvorlige emner kan ofte med fordel tilgås med humor…
Jeg bruger standup – fordi det er sjovt, fordi vi husker bedre med et smil på læben, og fordi jeg får taletid hos nogle mennesker, der ellers aldrig ville lytte til en psykolog, der taler om fx. stressepidemien, trivsel på arbejdspladsen, samarbejde, ledelse eller bare den moderne hverdags kvababbelser…

Ring eller skriv og hør mere, hvis du er blevet nysgerrig…

Julefrokost – sommerafslutning – generalforsamling – arrangement i selskab eller kreds eller…?
Kontakt mig endelig, hvis du tror, jeg kan gøre jeres arrangement mere festligt. Ikke mindst psykologer, lærere, pædagoger, læger og faggrupper inden for psykiatri, behandling og socialt arbejde vil let få smilebåndene på gled, når jeg tager minderne fra vores samarbejde under kærlig behandling.

Standup om Stress
Oh yeah viden om stress kan faktisk formidles hylende grinagtigt – og dermed med større chance for, at den viden også bliver hængende. Og ja, jeg håber at kunne redde rigtig mange danskere fra stress vha. standup – eller som en veninde sagde: ‘Du drømmer jo stadig om at redde hvaler, som dengang da vi var små. Nu er hvalerne bare virksomheder. Mit foredrag mærk dig selv og undgå stress kan faktisk laves i en standuppet version.

Særligt for psykologer
Psykologer trænger – med al den alvor, der omgiver dem – til at grine lidt af sig selv og hinanden. Så der kan også bookes helt særlige varianter kun for psykologer af fx. selskaber og arbejdspladser, der trænger til et anderledes indslag fx. til julefrokosten eller sommerfesten. Foreløbigt har Falck Healthcare og Dansk Selskab for Klinisk Hypnose budt ind.

Andrea Søgård er autoriseret psykolog med egen praksis i Ballerup Psykologhus, hvor hun arbejder med psykoterapi, krisehjælp, hypnose og mindfulness. Hun leverer stressforløb, coaching og undervisning til flere virksomheder (bl.a. LEO Pharma, kommuner, Ingeniørforeninge og sygeplejerskeuddannelsen på Metropol). Hun har arbejdet med mindfulness og meditation i over 20 år og udbyder jævnligt mindfulness-forløb og -workshops. Hun blev uddannet fra Københavns Universitet i 2002 og har frem til 2012 været ansat kommunalt og i psykiatrien. Hun er 43 år og har to skolebørn. Hun skriver skønlitteratur, er ski-instruktør og genoptog standup’en i 2015 efter 20 års pause fra standup og skuespil.