Mindfulness

Åbent opmærksomt nærvær

Ved erhvervspsykolog og kognitiv terapeut Andrea Søgård

  • Vær opmærksomt tilstede her og nu
  • Holde sunde pauser, restituer og sov godt
  • Hold tankefri, tænk konstruktive tanker og ager hensigtsmæssigt
  • Bliv mere innovativ, robust, fokuseret, engageret og effektiv
  • Oplev mere af dit liv, kør mindre på autopilot

Det er en fordel for dig, din arbejdsplads og dine nærmeste, hvis du bliver mere mindful.

Få ideer til en mere mindful hverdag eller en mere mindful arbejdsdag.

Se en kort film, hvor Andrea underviser i mindfulness i Ingeniørforeningen (på dansk) og på LEO Pharma (på engelsk).

Vil du igang med mindfulness og mikropauser – undersøge, om det er noget for dig –  have ny inspiration – eller høre om mulighederne for en skæddersyet løsning til din virksomhed, så kontakt andrea@balleruppsykologhus.dk eller 49400980.

Andrea Søgård er kognitiv psykolog og mindfulness-instruktør for bl.a. Ingeniørforeningen, LEO Pharma, Københavns Kommune og Falck Healthcare. Hun har en pragmatisk tilgang til mindfulness, så alle kan være med – også dem der ikke har tid, evner for eller lyst til at meditere.  Derfor skræddersyr hun løsninger, der passer til den enkelte virksomhed eller gruppes behov.

Andrea har undervist i meditation i over 20 år – og også i mange andre emner de sidste 10 år. Hun laver også standup og info-tainment, hvorfor man vil møde en underholdende underviser, der søger for god stemning, megen viden og øvelser.  Udover at undervise, arbejder hun som kognitiv terapeut, coach og erhvervspsykolog med stress og forandringer i virksomheder og mennesker. Klik for at læse mere om Andrea.