Begivenheder

Rosenmetoden – miniworkshop

26. oktober 2021 (17:00 - 19:30)

Ballerup

Rosenmetoden er en kropsterapi, hvor vi arbejder med kroppens ubevidste muskelspændinger.

Igennem livet når vi har oplevelser, der er for overvældende og ubehagelige, så spænder vi op i musklerne for at undgå at mærke de følelser, der er forbundet hermed. De spændinger kan gå hen og blive kroniske og ubevidste. De er med til at styre, hvordan vi ser på livet, og hvordan vi agerer i forhold til det.

På workshoppen arbejder vi med at mærke tilstandene tryg, alarmeret og modløs.

Aftenen er interaktiv, det vil sige, at den bærer præg at de tilstedeværende. Hvilken tilstand er deltagerne i, hvilke spørgsmål bliver der stillet.

Der vil være en øvelse, hvor I bliver guidet til at mærke Rosenberøringen og den kontakt, den kan skabe med tilstanden i jer selv. Der vil være en demonstration på en af deltagerne, så …. Jeg glæder mig. Det plejer altid at blive nogle meget hyggelige og spændende aftener. De er aldrig ens, fordi mennesker er forskellig.

Der er kun få pladser per gang, så alle får noget ud af det og får en oplevelse af, hvad Rosenmetoden er.

Der vil blive serveret kaffe/the og lidt snacks.

Miniworkshoppen er åben for alle men også en del af et Grundkursus, som bliver afholdt 6.-7. november. Du er velkommen til at ringe til kursusleder Anja Huss og høre nærmere på 28232639 eller skriv her. Se evt. på Rosenmetoden.dk

Miniworkshoppen koster 125 kr. Miniworkshoppen er gratis, hvis du tilmelder dig Grundkurset.