Begivenheder

26. februar 2019 (17:00 - 19:00)

2750 Ballerup

FÅ MERE GLÆDE I HVERDAGEN

Mange tror, humør er ligesom vejret – noget man må tage, som det kommer. Men vi har mange værktøjer til at manipulere med vores humør! Tænk bare på den effekt musik, bevægelse, natur, søvn, mindfulness eller socialt samvær kan have på os…

Psykolog Andrea Klinkby hjælper dagligt mennesker, der har mistet glæden pga. tab, depression, stress, angst mm. Men hvorfor begrænse værktøjskassen til behandling? Hvorfor ikke også til at forbedre livet for alle os, der bare har lidt for meget om ørerne, er vokset op med Janteloven og dagligt udsættes for brok, mørke, støj og tragiske nyhedsbulletiner?

Med en baggrund inden for skuespil og standup vil Andrea Klinkby på underholdende vis blande oplæg, øvelser og spørgsmål fra deltagerne – for vi indlærer bedst med et smil på læben.

Indholdet er også særdeles relevant, hvis du interesserer dig for mindfulness eller har tendens til bekymring, angst, depression eller stress – eller har mistet en nærtstående. Der trækkes primært på værktøjer fra mindfulness, kognitiv samt positiv psykolog.

Tilmelding til andrea@balleruppsykologhus.dk eller 27575248.

Workshoppen er en del af Ballerup Psykologhus’ Tirsdagsinspirationer og koster 150 kr. Du kan også købe et 5-turs-kort for 500 kr, tage et par venner med, tage til flere Tirsdagsinspirationer eller give det som gavekort.