Begivenheder

24. september 2019 (17:00 - 18:30)

2750 Ballerup

EGENOMSORG I EN TRAVL HVERDAG

Vi kører bilen til service for at den skal holde længere. Vi maler vinduerne på huset for at holde det vedlige. Vi tager temperaturen på børnene, når de ser utilpas ud. Vi giver en kollega et godt råd og beder ham/hende om at passe på sig selv. Vi gør mange ting i hverdagen for at vedligeholde og optimere, men hvad gør vi for os selv? Kom og hør hvor vigtigt det er at vi giver os selv egenomsorg.

Egenomsorg er det handlemønster i en person, der fremmer og vedligeholder fysisk og psykisk sundhed. Det handler om trivsel og accept. At være nænsom overfor os selv og vores egen fejlbarlighed og uperfekthed. At forstå, vi er mennesker med alt, hvad det indebærer af gode intentioner og handlinger.

For at dyrke taknemmelighed og glæde må vi slippe mangelfuldhed og frygten for det ukendte.
Så giv dig selv en omsorgsfuld oplevelse – hør Psykolog Dorthe Carlsen fortælle i levende vendinger om, hvordan bare 5 minutter til dig selv i en travl hverdag kan ændre stemningen, lysten, motivationen og samspillet mellem mennesker.

Det koster 50 kr. og der er tilmelding efter først-til-mølle princippet til Dorthe Carlsen (klik her)

Workshoppen er en del af Ballerup Psykologhus’ arrangementsrække, hvor du de fleste tirsdage fra kl 17 til ca 19 for 50 kr vil kunne lade dig inspirere af et emne fra psykologiens verden. Så hold øje med kalenderen.